Nasz zakład rozpoczął swoja działalność w 1991 roku, jako mała rodzinna firma. Z upływem lat zakład urósł i stał się liderem na rynku wędlin podrobowych.
Kaszanki, pasztetowe czy salcesony, które dla innych zakładów mięsnych są tylko uzupełnieniem asortymentu dla nas są produktem podstawowym.
Nasz sukces to nie tylko zaangażowanie właścicieli, ale przede wszystkim nasi pracownicy, ich wysokie umiejętności i odpowiedzialność.
To one doprowadziły do tego, że możemy współpracować z największymi polskimi hurtowniami i kilkoma sieciami handlowymi, a za ich pośrednictwem gościć na Państwa stołach we wszystkich regionach naszego kraju.

Komponując smaki naszych wyrobów w pierwszej kolejności sięgamy do rodzinnych tradycji, potem odwołujemy się do naszego ponaddwudziestosiedmioletniego doświadczenia, żeby w końcu, dodając szczyptę fantazji, otrzymać produkt mogący zaspokoić podniebienie najbardziej wymagającego smakosza. Sami jesteśmy takimi smakoszami i to jest najlepszą gwarancją jakości naszych wyrobów.

Jeśli zapomnieliście już Państwo jak może smakować prawdziwa kaszanka, wyśmienity salceson, delikatna pasztetowa to czas sobie to przypomnieć i skosztować naszych produktów.